summer newsletter

Onze nieuws berichten hebben even een pauze gehad, maar Special Tools Benelux absoluut niet. De afgelopen tijd hebben wij ondanks diverse crises veel relaties mogen helpen met hun verspanende problemen. Het uitgebreide pakket en netwerk heeft ons geholpen om nagenoeg altijd een passende oplossing te vinden! Fijn om te merken dat ook in deze tijden van schaarste en minder accurate leveringen onze klanten het vertrouwen in onze service en producten houden.

Wat is er verder gebeurd?

  • Na vele jaren dienst hebben wij in juni afscheid genomen onze collega Jan Beuker. Hij is aan het genieten van een welverdiend pensioen.
  • Onze leverancier MT heeft haar 50-jarig jubileum gevierd dit jaar, waar het merendeel van ons team voor uitgenodigd was. Wij hebben met eigen ogen mogen zien hoe dit bedrijf sterk blijft in productie en revisie, in tijden waarin ze veel hebben te kampen met de toelevering van onderdelen.
  • We hebben een planning gemaakt wat betreft onze aanwezigheid op beurzen. Hieronder een kleine agenda.

Wat staat er op de planning?

We gaan de komende tijd diverse beurzen bezoeken en deelnemen aan Open Huizen; de ene keer met een eigen stand, de andere keer zullen we in persoon aanwezig zijn en staan we iedereen graag te woord, maar zullen wij geen eigen stand hebben. Hieronder de agenda:

Technishow Jaarbeurs Utrecht 30 aug t/m 2 sept GEEN stand, maar elke dag aanwezig met diverse collega’s. Bel uw contactpersoon of kantoor om een afspraak te maken.
Metavak Gorinchem 4 t/m 6 oktober GEEN stand, maar elke dag aanwezig met diverse collega’s. Bel uw contactpersoon of kantoor om een afspraak te maken.
Promas Open Huis Voltaweg 18, Maasbree 12 & 13 oktober STB-stand
Precisiebeurs Brabanthallen ’s-Hertogenbosch 16 & 17 november Stand 319

Verder zullen wij de AMB in Stuttgart bezoeken waar onze leveranciers vertegenwoordigd zijn, om zo goed mogelijk up-to-date te blijven van de nieuwste producten en technologieën in de industrie; alles om onze klanten te kunnen bedienen! Mocht u ook die kant op reizen, dan kunt u ons tegenkomen op 13 & 14 september

Tot slot

Wij hopen dat iedereen een heel fijne zomer heeft, met rust of juist met veel werk, maar net hoe het u past. En ongeacht deze gekke tijden, staan wij graag elke dag tot uw dienst!

Benieuwd naar waar wij jou mee kunnen helpen?