4e As – Nikken

De juiste oplossing vinden voor uw bewerkingsproces

Het kiezen van de juiste gereedschappen en machines voor uw productielijn is essentieel om ervoor te zorgen dat uw bedrijf resultaten van de hoogste kwaliteit produceert.
Dit is de reden waarom NIKKEN zorgvuldig een uitgebreid assortiment Rotary-oplossingen heeft ontworpen en vervaardigd, allemaal ondersteund door een toegewijd team van ingenieurs en vertegenwoordigers die volledig zijn opgeleid en in staat zijn om onze klanten te helpen bij het bereiken van ongelooflijke resultaten.

Misschien wel de meest voorkomende vraag waarmee onze bedrijfsmanagers worden geconfronteerd, zijn de veelbesproken voordelen van investeren in een 5e-as-oplossing boven een 4e-asoptie. Hoewel het duidelijke verschil ligt in het feit dat alle 5-assige oplossingen een extra as bieden om meer kanten van een component te bewerken, hebben beide varianten hun eigen voordelen, afhankelijk van de toepassing.

NIKKEN 4e as draaitafels
Eenvoudig te programmeren en duurzaam in constructie, NIKKEN levert elk jaar duizenden van onze marktleidende 4e-as-producten aan industriële reuzen. De 4e-as-draaitafels, de standaardkeuze voor veel bewerkingsfaciliteiten, worden in de meeste productiesectoren gebruikt als een kosteneffectieve oplossing voor essentiële freestoepassingen.

Ondanks de algemene misvatting dat het de rudimentaire keuze is, kan het volledige assortiment NIKKEN-oplossingen voor de 4e as worden gecombineerd met een tegencenter en een geschikte ondersteuning voor meerzijdige, meervoudige belasting en batchbewerking.

Een populaire oplossing voor het verhogen van de productiviteit is het integreren van een railsysteem op een tegencenterplaat. De rail zorgt voor een snelle omschakeling en nauwkeurige positionering van klemmen en statische klauwen en kan ook de bewerking van meerdere vlakken mogelijk maken. Dit maakt het een optimale keuze voor diegenen die gelijktijdige onderdelen efficiënt willen produceren.

rotary table

Een product van:

Benieuwd naar waar wij jou mee kunnen helpen?