MT

MT Marchetti heeft reeds in 1972 een specialisme ontwikkeld in VDI opnames en aangedreven gereedschappen voor een grote industrieële toepassing. Door de jaren heen zijn de modellen ontworpen aan de hand van de wensen van gebruikers van CNC machines zoals Mazak, HAAS, Mori Seiki, Daewoo, Okuma enz. De kracht van MT ligt in de bekwaamheid om zelfs de meest uitlopende specialgereedschappen met een hoge nauwkeurigheid te vervaardigen. Op deze wijze stelt MT Marchetti u in staat om met uw huidige machine een ‘totaal’ product te fabriceren. Evenals alle gerenommeerde fabrikanten waar Special Tools Benelux B.V. nauw mee samenwerkt is het bedrijf constant op zoek naar verbetering op het gebied van prestatie, betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten.
Sinds juli 2015 is MT ook gekwalificeerd dealer voor alle EMAG machines!

Radiale en axiale houders

Het programma van MT bestaat uit radiale en axiale aangedreven gereedschapshouders, boorhouders, centeradapters, VDI opnames enz. De gereedschaphouders kunnen worden uitgevoerd in verschillende toerentallen / overbrengingen met spantangopnames voor ER16 / ER25 / ER32 etc. Deze zijn uitgevoerd met precisiespantangen met hoge rondloopnauwkeurigheid.

Geavanceerde houders

Zelfs meerdere spantangopnames op één en dezelfde unit zijn mogelijk, zowel axiaal en radiaal. Daarnaast kunnen de aangedreven gereedschappen in variatie van verschillende hoeken van 0-90 graden geleverd worden om een extra Y-as te simuleren. Het pakket omvat tevens een assortiment met verschillende opsteekdoornen en steekbladhouders voor uiteenlopende toepassingen.

  • Aangedreven gereedschappen

  • VDI opnames

  • Centeradapters

  • Boorhouders

Benieuwd naar waar wij jou mee kunnen helpen?