Nikken

Reeds 20 jaar lang fabriceert Nikken Kosakusho Ltd kwalitatief hoogwaardige en ultamoderne oplossingen voor de metaalbranche. Door de nauwe samenwerking met de klanten en dealers hebben zij succesvolle en intensieve relaties op weten te bouwen. Mede hierdoor is Nikken wereldwijd een marktleider op het gebied van NC gereedschappen, meetgereedschappen, ronddraaitafels, voorinstelapparaten en machineklemmen.

NC Gereedschappen

De Nikken vernieuwende en gevorderde producttechnologiën helpen bedrijven, om productiever, winstgevender en concurrerender te worden. Het programma NC gereedschappen bestaat uit kotterkoppen, spantanghouders, taphouders, morseconushouders, meetgereedschappen, toerenversnellers etc. in alle gangbare opnames.

Nikken ronddraaitafels

De Nikken ronddraaitafels voldoen aan de hoogste kwaliteits- en precisie eisen en zijn van eersteklas materialen gebouwd. Ieder deel van iedere tafel is ontworpen en gebouwd met een hoge nauwkeurigheid, zodat een hoge precisie en lange levensduur kan worden gegarandeerd. De ronddraaitafels kunnen worden uitgerust met diverse besturingen en motoren, geschikt voor de meeste merken CNC machines.

Voorinstelapparaten Elbo&Nikken presetters

Nikken is tevens leverancier van de ELBO voorinstelapparaten. Het programma bestaat uit diverse modellen en biedt veel extra mogelijkheden. Specialiteit van de Nikken voorinstelapparaten is het Twinvision camera systeem, waarbij u op het display life het gereedschap kunt volgen!

Nikken_logo_small
  • NC gereedschappen

  • Rotary tafels

  • Voorinstelapparaten

  • 4e- / 5e- assen

Benieuwd naar waar wij jou mee kunnen helpen?