TWINTIG EXPOSANTEN BIJ VIJFDE EDITIE MAAKINDUSTRIE DAG BIJ STYLE CNC

Special Tools Benelux BV is aanwezig bij de vijfde editie van dé maakindustrie dag bij Style CNC machines in Bunschoten. Ben je er ook bij?

Ruim 20 partners

Op 8 en 9 juni organiseert Style Machines Dé Maakindustrie Dag, een boeiende beurs waar meer dan 20 exposanten hun nieuwste producten en diensten presenteren. Op deze dag kunt u een grote verscheidenheid aan exposanten verwachten, waaronder tooling leveranciers, specialisten in filtertechniek, materiaal leveranciers, handgereedschap, cadcam leverancier en marketing gerelateerde bedrijven. Ook zal er een lease maatschappij aanwezig zijn om u te adviseren over de juiste financieringsmogelijkheden voor uw bedrijf.

Gedurende de dag zullen de aanwezige CNC machines (draai- freesbank) in combinatie met verschillende exposanten demo’s geven, waarbij u kunt zien hoe materiaal en tooling wordt gecombineerd met de machines om hoogwaardige producten te produceren. Dit is een uitgelezen kans om inspiratie op te doen en uw kennis te vergroten over de nieuwste ontwikkelingen in de maakindustrie.

Tijdens de beurs kunt u ook genieten van verse koffie en warme Spakenburgse snacks of lunch, terwijl u in gesprek gaat met andere professionals uit de industrie. Het is dé gelegenheid om te netwerken en uw kennis en contacten uit te breiden.

Mis deze kans niet om Dé Maakindustrie Dag te bezoeken en ontdek hoe u uw productieprocessen kunt verbeteren en uw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen!

Openingstijden

Dé Maakindustrie Dag wordt gehouden op donderdag 8 juni van 10.00-21.00 uur en op vrijdag 9 juni van 10.00-15.00 uur.

Wil je ook komen?

Meldt je dan aan en vul je gegevens in in het aanmeldformulier:

Benieuwd naar waar wij jou mee kunnen helpen?