InnotoolsBenelux_logo_small

En zo is het jaar al weer bijna voorbij. Net als velen is dit voor ons het moment om terug te blikken op 2023.

Open dagen – Beurzen
Ook in 2023 hebben wij wederom vol trots onze bijdrage mogen leveren aan diverse evenementen. Op dé Maakindustrie Dag hebben wij naast een prachtige stand ook een mooie bijdrage kunnen leveren aan een tooling van een machine. Op de Precisiebeurs was ons assortiment voor het kleinere werk te bewonderen. En ook bij Promas CNC hebben wij een mooie bijdragen geleverd aan wat hun machines allemaal kunnen wanneer ze door ons voorzien zijn van gereedschappen. Wat fijn om onze klanten op zulke mooie evenementen te kunnen spreken, helpen en adviseren.

Vardex – toegevoegd aan ons pakket
Vol trots willen wij kenbaar maken dat wij ons pakket hebben mogen aanvullen met Vardex, geproduceerd door Vargus. Vargus is een toonaangevende ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van hoogwaardige precisiedraad-, groef-, draai- en handontbraamgereedschappen voor de metaalbewerkings- en kunststofindustrie. Dus voor al uw draadsnijproblemen weet ons team nu sowieso een perfecte oplossing te vinden. Vraag uw technisch adviseur naar meer informatie.

Training en educatie
Ook heeft 2023 ons weer veel inzicht en informatie opgeleverd. Wij vinden het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de producten die wij vertegenwoordigen. Daarom is ons team op diverse trainingen geweest en/of hebben diverse leveranciers bij ons een in house training verzorgd. Ook hebben wij onze kennis weer mogen vergroten door een bezoek aan de EMO in Hannover; wat is het toch prachtig om zoveel kennis op zo’n groot evenement te zien.
Kortom, vraag uw technisch adviseur naar de nieuwste items of edities van producten en zij kunnen u alles vertellen.

Een blik vooruit
En wat staat ons volgend jaar te wachten? Veel mooie dingen, wat ons betreft. Allereerst hopen wij u natuurlijk met al uw verspaningsproblemen te kunnen en mogen helpen. Daarnaast zullen wij weer deelnemen aan enkele evenementen, waaronder de Technishow (!). En ook hopen wij u volgend jaar weer mooie, nieuwe producten of innovaties te mogen laten zien.

Tot slot
Voor nu wensen wij iedereen prachtige feestdagen toe, veel werk, warmte en geluk, en natuurlijk het allerbeste voor het nieuwe jaar.

Kerst STB/INNO

Benieuwd naar waar wij jou mee kunnen helpen?