Posithread

De draadsnijspecialist.

Posithread werd in 1986 opgericht om hardmetalen wisselplaten te produceren en te slijpen, specifiek voor de draadsnijmarkt. Ze gebruiken de unieke technologie bij de vervaardiging van gevormde Electro Plated Diamond Wheels, waardoor we de flexibiliteit hebben om standaard en op maat gemaakte schroefdraadinzetstukken in massa te produceren binnen fijne toleranties.

In de afgelopen tien jaar is Posithread uitgebreid, heeft het nieuwe productlijnen voor draadsnijden geïntroduceerd en omvat nu de productie van Oilfield Premium Threads onder licentie van: VAM, JFE, TENARIS, NIPPON STEEL

De wisselplaten worden ter plaatse ontworpen en vervaardigd door een staf van hoog opgeleide slijptechnici, die gebruik maken van de modernste 5-assige profielslijpmachines, kruipvoedingstechnologie en 25 jaar opgebouwde profielslijptechnieken.

De kennis van draadsnijden, gebundeld in meer dan een kwart eeuw productie, is nu ongeëvenaard, waardoor Posithread nieuwe gebieden van de wereldmarkt betreedt. Posithread zijn de “Specials Specialists” en staan ​​klaar om de uitdaging aan te gaan om uw draadsnijtoepassingsproblemen met optimale oplossingen op te lossen.

Posithread_logo_small
  • Draadsnijplaten

  • Draadfrezen

Benieuwd naar waar wij jou mee kunnen helpen?